Over ons
Nieuws
Contacten
Online
aanvragen

DE NOVOMED GROEP : MISSIES EN AMBITIES

Sinds zijn oprichting in 1993 is de NOVOMED groep trouw gebleven aan zijn hoofdmissie, nl. alles in het werk zetten om continu bij te dragen tot verbetering van de kwaliteit, het comfort, de resultaten en de betrouwbaarheid van de zorgverlening in alle omgevingen – het ziekenhuis, de praktijk of thuis.
De groep is ook trouw gebleven aan zijn ambitie om zorgverleners te begeleiden in hun werk door hen antwoorden aan te bieden die zijn aangepast aan hun behoeften en hun verwachtingen..

DE NOVOMED GROEP: EEN INTERNATIONALE REFERENTIE VOOR MEDISCHE DISPOSABLES

De NOVOMED groep heeft in hoge mate bijgedragen aan het comfort en de veiligheid van zowel patiënten als zorgverleners door het ontwikkelen, vervaardigen en ter beschikking stellen van medische disposables die perfect aansluiten op de behoeften..

Als innovator en pionier heeft de NOVOMED groep de eerste steriele disposable verzorgingssets gecreëerd die onontbeerlijke referentieproducten zijn geworden om kwaliteitszorg te verstrekken, zowel in het ziekenhuis als in de artsenpraktijk..

Het NESSICARE gamma is het meest complete referentiegamma dat zorgverleners wordt aangeboden..

DE NOVOMED GROEP : STRATEGIE, ONTWIKKELING EN GROEI

De NOVOMED groep is momenteel leider van medische disposables dankzij zijn ontwikkelingsstrategie die volgende elementen oordeelkundig combineert :
• organisatie,
• industriële procédés,
• prestaties van zijn R&D laboratoria,
• interne experts en consultants met een hoge expertise in gezondheidszaken : chirurgen, gynaecologen, dermatologen, apothekers, verplegers, ingenieurs, enz.

De NOVOMED groep bevestigt zijn ontwikkeling en zijn succes door 2 nieuwe vennootschappen te integreren, MORAZ en SANICALOR, en zich verder te ontwikkelen op het gebied van IBU (individuele beschermuitrusting) in industrieel milieu met zijn filiaal LCH protection.

Zo bestaat de NOVOMED groep tegenwoordig uit 6 vennootschappen dat LCH medical proucts.

LCH is de referentie voor medische disposables voor ingrepen en verzorging en een belangrijke fabrikant van respiratoire, medische en industriële beschermuitrustingen. LCH was en is in Europa de eerste fabrikant van steriele disposable verzorgingssets. Het is dan ook logisch dat LCH de marktreferentie is van steriele verzorgingssets en disposable hoge-precisie instrumenten.
Bovendien is LCH al meer dan 15 jaar aanwezig in de sector medische en industriële bescherming via zijn assortiment maskers, handschoenen, schorten...

het succes wordt gekenmerkt door de ontwikkeling en groei van Aerokyn. Aérokyn, de referentie in ziekenhuizen, heeft een reeks medische of chirurgische maskers ontwikkeld die tegemoetkomen aan alle behoeften van artsen, verzorgend personeel, maar ook van het brede publiek.

Aérokyn is een reeks maskers met hoge filterefficiëntie voor uiteenlopende toepassingen in ziekenhuis, polikliniek, artsenpraktijk. Zo biedt Aérokyn ook oplossingen voor de industrie, hygiëne en veiligheid.

Tot slot is Aérokyn een innovator in maskers door vooruit te lopen op de markt en erop in te spelen door het ontwerp en de productie van maskers voor kinderen en voor het brede publiek met verkoop via apotheken.

Ons gamma chirurgische maskers bestaat uit:

Chirurgische maskers met zeer hoge filterefficiëntie type IIR met elastieken of bandjes voor volwassenen.

Chirurgische maskers met zeer hoge filterefficiëntie type II met elastieken of bandjes voor volwassenen.

Chirurgische maskers met zeer hoge filterefficiëntie type II met elastieken voor kinderen (1 - 5 jaar en 6 - 14 jaar).

Chirurgische maskers met hoge filterefficiëntie type I met elastieken en oogbescherming.

Chirurgische maskers met hoge filterefficiëntie type I met elastieken.

• Medische maskers.

• Bezoekersmaskers.

Chirurgische maskers met zeer hoge filterefficiëntie type II met elastieken voor het brede publiek.


Over ons